Lávaköves masszázs

Masszázshoz használva a felmelegített lávaköveket mély relaxációt és számos jótékony hatást érhetünk el vele.

A lávaköves masszázs eredete 3000 évre nyúlik vissza.

Az amerikai indiánok, a kínaiak, az indiaiak, de egyes források szerint még az ősmagyarok is használták gyógyításhoz a felmelegített és testre helyezett köveket. A lávaköves masszázs a hidroterápia és a thermoterápia jótékony hatásait egyesíti magában.

A lávaköves kezelést különböző méretű 45-55 Celsius fokra felmelegített bazalt kövekkel (amelyeket természetesen testhőmérsékletűre visszahűtünk közveltenül a testtel való érintkezés előtt), illetve a különböző csakrákhoz tartozó kristályokkal végezük. A bazalt, mint vulkanikus kőzet, a nagyobb kristályszerkezetének köszönhetően jól tartja a hőt, és azt egyenletesen adja le.

A kövek melegítő hatására a kezeléshez használt olaj könyebben felszívódik, táplálja a bőrt, méregteleníti a szervezetet, és ezzel párhuzamosan az izmok, inak is átmelegednek, alkalmassá válva a mélyebb masszázsfogásokra.

A lávaköves masszázs jótékony hatásai: 

  • erősíti az immunrendszert
  • javítja a helyi vérkeringést, a vér jobban átjárja a szöveteket, elősegítve a toxikus anyagok kiürülését
  • optimalizálja a verejték elválasztást
  • nyugtató, fájdalomcsillapító hatású
  • csökkenti a stresszt és a fáradtságot
  • csökkenti a magas vérnyomást
  • csökkenti az izomfeszülést, a helyi krónikus gyulladásokat

 

 

TANFOLYAM

Mindenkinek előnyös lehet megismerkedni ezzel a masszázsfajtával, akár gyakorló masszőrként egy-egy újabb masszázstechnika megismerése céljából, akár hobbi célból, családtagok, ismerősök masszírozására.

A tanfolyam során bemutatásra kerül az olaj simításokkal történő felvitele, a mozgások iránya, módja, a lávakövek használata, a kövek melegítésére használt edény működése, praktikus tanácsok, a kristályok jótékony hatásai, és használatuk a masszázs végén csakraterápia céljából. Gyakorlásra is lesz lehetőség, illetve mindenki saját tapasztalatot is szerezhet, hogy milyen érzés, amikor lávaköves masszázst kap valaki. 🙂

Bátran ajánlom mindenkinek, remek tanulással egybekötött kikapcsolódás is!

A tanfolyam díja 24.990 Ft, amely a lávaköves masszázs tandíját, az oktatási anyag és az oklevél árát tartalmazza.

A tanfolyam elvégzéséről a Boldogságkör Egyesület oklevelet biztosít, amely önmagában vállalkozási tevékenység végzéséhez nem elegendő. Nyilván egy nap masszázselmélet illetve -gyakorlat után nem várható el az üzletszerű tevékenység, azonban ideális azoknak, aki már rendelkeznek egyéb masszázsfajtákból megszerzett tudással, valamint azoknak akik saját ismeretségi körükben, családban szeretnék gyakorolni.

Következő tanfolyami időpont:

szervezés alatt…