Bambusz masszázs

A bambusz masszázs olyan különleges masszázsfajta, amely során különböző bambusz rudakkal történik a masszázs.

A testet természetes alapú masszázsolajjal készítjük fel, és már az olaj felvitele is nagyon kellemes érzetet biztosít.

Oldja az energetikai blokkokat a testben, serkenti a vérkeringést és a nyirokrendszer működését, továbbá csökkenti az izomfeszültséget és felszabadítja a gerincfájdalmat.

A lassú mozdulatokat helyenként erőteljesebb nyomással kombinálva, a mélyebben elhelyezkedő szövetekre is hatással lehetünk, így biztosított a teljes izomzat ellazulása.

A speciális mozdulatoknak köszönhetően a mély izmokat is alaposan átdolgozza.

A bambusz masszázs élettani hatásai: 

  • csökkenti a stresszt és a fáradtságot
  • serkenti a vérkeringést
  • fájdalomcsillapító

TANFOLYAM

Mindenkinek előnyös lehet megismerkedni ezzel a masszázsfajtával, akár gyakorló masszőrként egy-egy újabb masszázstechnika megismerése céljából, akár hobbi célból, családtagok, ismerősök masszírozására.

A tanfolyam során bemutatásra kerül az olaj simításokkal történő felvitele, a mozgások iránya, módja, a bambuszrudak használata, és gyakorlásra is lesz lehetőség, illetve mindenki saját tapasztalatot is szerezhet, hogy milyen érzés, amikor bambusz masszázst kap valaki. 🙂

Bátran ajánlom mindenkinek, remek tanulással egybekötött kikapcsolódás is!

A tanfolyam díja 24.990 Ft.

A tanfolyam elvégzéséről a Boldogságkör  Egyesület oklevelet biztosít, amely önmagában vállalkozási tevékenység végzéséhez nem elegendő. Nyilván egy nap masszázselmélet illetve -gyakorlat után nem várható el az üzletszerű tevékenység, azonban ideális azoknak, aki már rendelkeznek egyéb masszázsfajtákból megszerzett tudással, valamint azoknak akik saját ismeretségi körükben, családban szeretnék gyakorolni.

Következő tanfolyami időpont:

szervezés alatt…