Kvantum-mátrix harmonizálás

A két pont technika és a mátrixenergetika módszere hatékony eszköz az energetikai blokkok oldására.

A kvantum mező szinkronizáció a kvantumfizikának arra a gyakorlati alkalmazására épül, hogy a valóságot az energia és rezgés állapotával lehet leírni. A kvantummezőben minden fény és információ.

Jellemző a módszerre, hogy egyidejű kapcsolatot létesítünk a test 2 pontjával illetve a test energiamezejében, miközben a tudatunkkal hatást gyakorolunk az információs mezőre.

A 2 pont módszer és a mátrix energia könnyen, gyorsan és egyszerűen átalakítja fizikai és érzelmi állapotunkat, valamint életünk általános kérdéseit. Például az önbizalom vagy önbecsülés hiány a hiedelmek tömeges törlésével és az önértékelés többirányú támogatásával kezelhető az információs mező átalakításával.

 

Mi történik a Kvantum Mátrix szinkronizáció módszerben?

Személyes Kvantum Mező tartalmaz minden információt a fizikai testünkről, a múltunkról, a hitünkről, az érzelmeinkről és vágyainkról, sőt benne találjuk az önértékelés információját is. A korábbi valóság összeomlik a kvantumgyógyítás szintjén, és az új lehetőségek megtestesülése, a lélek gyógyulása bekövetkezik.

A szinkronizáció hatását és ennek a könnyen megtanulható módszernek az alkalmazhatóságát csupán képzeletünk korlátozza. A Mátrixenergia segítségével megváltoztathatjuk a kvantum tudat mező tartalmát, egyre többet és többet érthetünk meg önmagunkról, miközben együttműködünk a saját lelkünkkel. Így rendkívüli eredményeket érhetünk el.

Javíthatja a kapcsolatainkat, könnyebben elérhetjük általa a kitűzött céljainkat, és természetesen a fizikai állapotunk és egészségünk javulásában is sokat segíthet. Ötletes találmányokat hozhatsz létre és felfedezéseket tehetsz, műalkotásokat hozhatsz létre és kimagasló eredményeket érhetsz el kereskedelmi vagy bármely más szakmai területen, boldog kapcsolatban teljesedhetsz ki, egészséges életet élhetsz, vágyaidat valóra válthatod, spirituális lelki fejlődésedet előmozdíthatod a kvantumszinkronizáció segítségével.

Lelked összes képessége és az ehhez szükséges minden információ személyes kvantum tudat meződben jelen van. Kívánom, hogy ez a felismerés a gyakorlatban megvalósuljon, hiszen a KvantumMátrix transzformáció tudatod erejével a lélek igazi kalandja.

A kezelésről

Minden alkalom tartalmaz egy szükség szerinti állapotfelmérést, konzultációt, és az mátrix-átalakítást.

Az időtartam a témától függően változó: 1-1,5-2 óra.

Tanfolyam

A mátrix technika elsajátítása első lépésben egy két napos tanfolyam keretén belül valósul meg, amely jellemzően hétvégén kerül megrendezésre.

A két nap alatt bepillantást nyerhet bárki a kvantumgyógyítás elméleti alapjaiban, és bőven kínálkozik lehetőség a gyakorlásra is, így mindenki megtapasztalhatja a kvantumenergia jótékony hatását önmagán  és másokon alkalmazva egyaránt.

Következő tanfolyami időpont:

Kvantum mátrix átalakítás

szervezés alatt…

Kvantum mátrix átalakítás szimbólumok használatával

szevezés alatt…

Aki szeretne tanfolyamon részt venni, kérem jelezze szándékát email-ben: info@boldogsagkor.hu