Kézrátételes harmonizálás

“A szeretet az univerzum arca és teste. Ez az univerzum összetartó, ötvöző anyaga, az anyag, amiből mindnyájan vagyunk. A szeretet és egészség, és az Egyetemes Istenséggel kapcsolatban-lét élménye.

Minden szenvedést az elkülönültség illúziója okoz, ami félelmet és öngyűlöletet teremt, s így nyilvánvalóan betegséghez vezet.

Mi vagyunk saját sorunk kovácsai. Sokkal többre vagyunk képesek, mint gondoltuk, beleértve önmagunk meggyógyítását, akár “halálos” betegségből is.”

/Barbara Ann Brennan: Gyógyító kezek/

“A csodák a természet törvényeinek nem mondanak ellen, csupán annak a tudásnak, ami a természetről szól.”

/Szent Ágoston/

Minden betegség valójában a szervezetben fellépő harmónia hiánya. A diszharmónia megjelenhet fizikai, lelki és szellemi szinten is. A kézrátételes gyógyítás csodás lehetősége, hogy mindhárom szinten képes újrarendszerezni az energiaáramlatokat, és ezáltal a szervezet öngyógyító képessége is fokozódik. 

KÉZRÁTÉTELES HARMONIZÁLÁS SZELLEMI VEZETTETÉSSEL

TANFOLYAM

Mindenkinek előnyös lehet megismerkedni ezzel a kezelési móddal, függetlenül attól, hogy rendelkezik-e már hasonló ismeretekkel vagy most szerzi az első tapasztalatokat. Nem igényel előképzettséget, ugyanakkor az eddigi tudás is nagyobb hatásfokkal lesz majd használható annak, aki már elvégzett hasonló témájú tanfolyamot(kat).

A tanfolyam során bemutatásra kerül a kézrátétellel történő energiagyógyítás módja, gyakorlásra is lesz lehetőség, illetve mindenki saját tapasztalatot is szerezhet, hogy milyen érzés, amikor ilyen kezelésben részesül valaki. 🙂

Bátran ajánlom mindenkinek, remek tanulással egybekötött kikapcsolódás is!

A tanfolyam díja 24.990 Ft, amely tartalmazza a tanfolyam díját, a tananyag és az oklevél árát egyaránt.

A tanfolyam időtartama egy nap.

A tanfolyam elvégzéséről a BoldogságKÖR Egyesület oklevelet biztosít.

Következő tanfolyami időpont:

szervezés alatt…